Bij Kalfsbeek kunt u uw BMW garantie verlengen. Dit kan bij aankoop van een nieuwe BMW of een gebruikte BMW die onder de Premium Selection voorwaarden is afgeleverd.

Ook als u uw BMW bij ons nieuw heeft aangeschaft en de fabrieksgarantie is nog niet verlopen en u nog geen 60.000 kilometer heeft gereden (of 90.000 bij een fabrieksgarantie van 3 jaar) kunt u kiezen voor meer zekerheid.

U kunt kiezen uit een garantietermijn van 12 of 24 maanden met een maximale kilometerstand van 150.000. Sluit u bij aflevering een verlengde garantie af op een gebruikte BMW van 6 jaar of jonger met minder dan 150.000 kilometer gereden dan is er zelfs geen kilometerbeperking tijdens de looptijd van de garantie. Met deze uitgebreide dekking weet u zeker dat u de komende periode nagenoeg kosteloos kunt rijden. Slechts het reguliere onderhoud komt nog voor eigen rekening.


Het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud aan uw BMW door Kalfsbeek binnen de daarvoor gestelde termijnen en kilometrage, geldt als een voorwaarde voor deze aantrekkelijke verlengde garantie.

Kalfsbeek First Class Garantie is kenteken gebonden en dus overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar indien u de BMW verkoopt. Dit betekent voor u een meerwaarde bij verkoop en voor de nieuwe eigenaar de zekerheid dat uw BMW in perfecte staat verkeert. Stelt u de nieuwe eigenaar wel even aan ons voor, zodat wij de gegevens kunnen wijzigen?

Informeer bij onze verkoop- en service-adviseurs voor de mogelijkheden.