NU 15% KORTING OP WINTERWIELEN

KORTINGSVOUCHER: WINTERSRIJPLEZIER

Bekijk het aanbod Afspraak maken bandenwissel

WINTERBANDEN

Het contact tussen uw BMW en het wegdek heeft een oppervlakte van 4 ansichtkaarten. Het is dus van belang dat uw BMW voorzien is van de juiste wielen en banden voor een goede grip op de weg. Originele BMW wielen en banden bieden de beste basis voor alle soorten rijomstandigheden. Of u nu zomer- of winterbanden nodig heeft, BMW biedt maximale veiligheid zonder in te leveren op sportiviteit.

De BMW Stermarkering staat voor uitvoerig geteste kwaliteit. Alle BMW wielen en banden met een stermarkering hebben het zware BMW testprogramma met succes doorstaan. Alleen Originele BMW Banden en complete BMW wielensets met stermarkering bieden u een veilige en comfortabele basis onderweg.

 

Onze service-adviseurs maken graag een afspraak met u.

Kalfsbeek zomer- en winterbanden

WINTERCHECK

 

BMW Wintercheck 2018

Tijdens de wintercheck wordt uw BMW voor slechts € 50,- door onze ervaren monteurs op 20 punten gecontroleerd, belangrijk voor uw veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto. Tevens ontvangt u de BMW mobile officice hierbij cadeau, een hoogwaardige laptoptas. 

Wist u dat...

U onder de 7 graden Celsius met BMW Winterbanden en Wielen sterk in het voordeel bent? Door de andere samenstelling van het rubber en het grovere profiel blijven winterbanden flexibel en voeren ze water en sneeuw beter af. Hierdoor heeft u meer grip en een kortere remweg. Niet alleen op een ijzige ondergrond, maar ook bij regen. Zo rijdt u met winterbanden stukken veiliger. In veel buurlanden zijn ze daarom al wettelijk verplicht en dus noodzakelijk indien u met uw auto naar het buitenland reist.

Kalfsbeek Banden