ZOMERBANDEN.

RIJPLEZIER BIJ ELKE BOCHT.

Bandenwissel afspraak maken Kalfsbeek banden outlet

ZOMERBANDEN

Geen enkel onderdeel heeft zoveel invloed op het rijgedrag en de veiligheid van een auto als de banden. De hoogwaardige banden van BMW herkent u aan de Stermarkering. Ze worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met toonaangevende bandenfabrikanten (bijv. Bridgestone, Continental en Pirelli) en zijn modelspecifiek afgestemd op het onderstel van uw BMW.

Onderstreep het individuele karakter van uw BMW met een Originele BMW Wielsets. Het dynamische design van onze wielen wordt met maximale precisie omgezet, in lijn met de nieuwste productietechnologieën voor optimaal gewicht. Alle Originele BMW Wielsets omvatten uiteraard premiumbanden met Stermarkering en zijn leverbaar in runflatuitvoering.

MAXIMAAL RIJPLZER

slide

BANDENWISSEL

De tempraturen stijgen dus het is weer tijd voor zomerbanden! Blijf niet te lang doorrijden op uw winterbanden. Door om te wisselen naar zomerbanden gaat u veiliger op weg, slijten uw banden minder snel en bespaart u kosten. 

slide

ZOMERWIELSET

Liefde voor detail: BMW Zomerwielsets staan voor verfijnd design, hoogste stabiliteit en ideale loopeigenschappen. De wiel-bandcombinaties zijn tot in het kleinste detail afgestemd op het totaalconcept van uw BMW en garanderen zo een optimaal samenspel van alle onderstelcomponenten.