BANDENVERZEKERING.

VERZEKERD TOT 3 JAAR NA AANSCHAF.

Met ingang van 1 maart 2020 zijn alle banden gemonteerd op een fabrieksnieuwe BMW standaard verzekerd tegen schade ontstaan door scherpe objecten, stoeprandschade, vandalisme en diefstal. De bandenverzekering biedt 36 maanden dekking vanaf de oorspronkelijke registratiedatum van de auto, of vanaf de aanschafdatum van de nieuwe band.

VERGOEDING VAN DE SCHADE.

EERSTE JAAR NA REGISTRATIEDATUM.

Alle auto's met een oorspronkelijke registratiedatum vanaf 1 maart 2020 en voorzien van originele BMW banden of wielsets vallen onder de verzekering. Het eerste jaar hoeft u als klant 0% bijdrage te leveren aan de vergoeding van schade.

Neem contact op

TWEEDE JAAR NA REGISTRATIEDATUM.

In het tweede jaar geldt een bijdrage voor u als klant van 25% bij de vergoeding van schade. De verzekeringsdekking geldt voor Nederland, maar wanneer u met een maximale reisduur van 12 weken binnen de EU blijft en daar schade oploopt, mag u deze ook claimen.

Meer over schadeherstel

DERDE JAAR NA REGISTRATIEDATUM.

In het derde jaar na oorspronkelijke registratiedatum geldt een bijdrage van 50% voor de klant bij het oplopen van schade. Wanneer de auto binnen de verzekeringstermijn wordt verkocht, dan wordt de verzekering overgedragen naar de nieuwe eigenaar.  

De juiste banden in het juiste seizoen