BMW RENT.

Kalfsbeek begrijpt dat uw mobiliteit niet verstoord mag worden op het moment dat uw auto een bezoek aan onze werkplaats of schade-afdeling ondergaat. Om deze reden beschikt Kalfsbeek over een vloot van BMW en MINI's voor vervangend vervoer tijdens onderhoud, reparatie of schadeherstel. Voor korte afstanden kunt u zelfs gebruik maken van een fiets!

Kalfsbeek biedt u zelfs kosteloos vervangend vervoer aan voor het geval dat uw auto in onze werkplaats moet zijn voor garantiewerkzaamheden of schadeherstel (exclusief brandstof). In de overige situaties hebben wij zeer concurrerende tarieven waarbij wij zelfs voor de hele korte afstanden een kilometertarief hanteren per gereden kilometer. Bij het dagverhuur, heeft u 100 vrije kilomters, meerkilomters tegen meerprijs.

BMW Rent is de mobiliteitsgarantie van Kalfsbeek, waarmee u altijd kunt beschikken over een representatieve BMW of MINI. Maakt u tijdens het maken van een afspraak bij onze service-adviseurs kenbaar dat u gebruik wenst te maken van een huurauto, dan zorgen wij dat deze gereed staat op het moment dat u uw auto bij ons brengt.

Bij het ophalen van de auto dient de bestuurder een geldige legititmatie te kunnen overhandigen.