BMW CAR CARE.

BMW CAR CARE ZEGT HET AL: ZORG VOOR UW AUTO.

Deze zorg kunt u uit handen geven door dit aan onze mensen over te laten. Regelmatig uw auto wassen is vaak niet voldoende om alle verontreiniging te verwijderen. Het is zeker de moeite waard  periodiek uw auto een grondige cosmeticabehandeling te laten ondergaan.

Wij starten de behandeling met het plaatsen van uw auto in onze wasstraat.  Na het wassen en drogen van uw auto en de velgen, gaan wij over tot een intensieve reiniging van de lakdelen en wordt het interieur gereinigd en gestofzuigd. Gedurende deze behandeling hebben wij oog voor details, zodat wij uw auto weer in blinkende staat kunnen afleveren.

BMW CAR CARE PRODUCTENLIJN.

BMW Car Care is naast een dienst, ook een productlijn van BMW die voorziet in de juiste middelen om alle delen van uw auto te behandelen, zoals shampoo, velgenreiniger, lederreiniger, interieurreiniger, wax en polish. Deze producten zijn los verkrijgbaar bij ons magazijn waarbij wij u ook een voordeelpakket voor een assortiment van de meest toepasbare producten voor het reguliere onderhoud van uw auto kunnen aanbieden.

Onze service-adviseurs maken graag een afspraak met u.