Om de werking van allerhande systemen en filters te blijven garanderen is het van belang dat u naast algemeen onderhoud aan uw BMW in ogenschouwd houdt dat deze onderdelen ook de juiste aandacht moeten blijven verdienen. Ontdek de losse onderhoudsdiensten die Kalfsbeek BMW u biedt om uw BMW in optimale staat te houden.

LOSSE ONDERHOUDSDIENSTEN.

AIRCO REINIGING.

Tijdens de airco service wordt de tempratuur van uw BMW gecontroleerd, de vloeistoffen bijgevuld en de koudemiddelen gerecycelt. Wij hebben de juiste apparatuur en onze mensen zijn erkend om alle onderhouds-en reparatiewerkzaamheden aan een airco-installatie uit te voeren. 

Maak nu een afspraak

INTERIEURFILTER VERVANGEN.

Elke BMW is voorzien van een interieurfilter. Dit filter wordt ook wel het pollenfilter genoemd. Het interieurfilter zuivert de vervuilde buitenlucht die uw auto binnenkomt. Hierdoor worden u en uw medepassagiers beschermt tegen pollen, stof en schadelijke stoffen.

Interieurfilter vervangen

APK UITVOEREN.

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij naar de werkplaats wilt. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht. Voor uw APK zijn wij het aangewezen adres.

Plan uw werkplaatsafspraak

ALARMSYSTEMEN SCM.

Uw alarmsysteem dient periodiek op werking gecontroleerd te worden, waaronder ook een officiele afmelding bij de SCM. Wanneer u de periodieke keuring achterwege laat, verliest uw alarmsysteem het certificaat, hetgeen inhoudt dat u niet meer aan de eisen van de verzekering voldoet.

Maak nu een afspraak

WINTER- OF ZOMERCHECK.

RIJPLEZIER IN IEDER SEIZOEN.

 

De BMW Zomer- en Wintercheck is een uitgebreide controle waar wij maar liefst controleren op 20 essentiële punten. Zo bent u verzekerd van het vakmanschap van onze speciaal opgeleide BMW monteurs. En rijdt u, in welke weersomstandigheden dan ook, in een perfect gecheckte en onderhouden BMW. Benieuwd op welke punten wij uw BMW controleren?

Veiligheid
Betrouwbaarheid
Zekerheid

BMW SERVICE INCLUSIVE.

ÉÉN TARIEF VOOR AL UW ONDERHOUD.


U wilt uw BMW graag goed en zorgvuldig onderhouden, echter het liefst met zo min mogelijk onverwachte kosten. BMW Service Inclusive speelt daarop in met unieke en veelomvattende onderhoudscontracten voor al onze BMW modellen. Voor een bepaalde looptijd / kilometerage koopt u in één keer al het onderhoud af. Kom meer te weten over BMW Service Inclusive en stel uw eigen pakket samen.

> Ontdek meer over BMW Service Inclusive