KALFSBEEK SCHADEHERSTEL.

UW JUISTE PARTNER BIJ SCHADE.

Onze nieuwe schadewerkplaats in Schiedam is in gebruik genomen. Ook vanuit de vestigingen in Wateringen en Brielle kunt gebruik maken van onze schadeherstel. Wij zijn trots op het resultaat; een geoutilleerde schadewerkplaats voorzien van de meest moderne schade apparatuur. Schade is iets waar niemand op zit te wachten, maar een ongeluk zit in een klein hoekje dat iedereen kan overkomen. Is het niet door uzelf, dan kan het ook door een ander zijn ontstaan.

 

Deze zorg richt zich uiteraard ook op een vakkundig herstel van alle merken, waarbij fabrieksgaranties van toepassing blijven. Dit komt doordat wij alle moderne reparatietechnieken, waaronder lijmtechniek van carroseriedelen, beheersen en beschikken over alle apparatuur die hiervoor noodzakelijk is.

Of het nu gaat om een grote schade waarvoor uw auto op onze eigen richtbank moet of het gaat om een klein deukje welke met de techniek van uitdeuken zonder spuiten verwijderd kan worden.

Ons schadebedrijf is erkend BMW & MINI schadehersteller en wij werken samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Mede hierdoor kunnen wij vaak werken met een akte van cessie, zodat u niet wordt belast met de financiële afwikkeling van de schade* of de administratie hiervan (*met uitzondering van Eigen Risico en/of BTW).

BMW SCHADEHERSTEL

slide

Velgherstel

Wist u dat tegenwoordig ook gemakkelijker velgen kunnen herstellen? Bijvoorbeeld bij stoeprandschade.  Of een velg gerepareerd kan worden is uiteraard afhankelijk van de schade. 

slide

Ruitschade

Ook voor ruitschade kunt u bij ons terecht, waarbij wij beschikken over originele onderdelen en speciale gereedschappen, zodat een ruit volgens de fabrieksvoorschriften wordt vervangen en u geen hinder heeft van windgeruis of lekkages. Kleine ruitschades (sterretjes) kunnen wij herstellen, zodat de ruit zijn stevigheid behoudt en wordt voorkomen dat de ruit gaat scheuren.

slide

Mobiliteit gewaarborgd

Tijdens schadeherstel stellen wij kosteloos een huurauto ter beschikking wanneer deze niet vanuit de schade verhaald kan worden.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onze diensten? Neem dan eens een kijkje op onze schadeherstel website.