WINTERACTIE.

MAAK UW BMW WINTERKLAAR BIJ KALFSBEEK.

De winter komt er weer aan. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan met het koudere weer en laat nu een BMW Wintercheck uitvoeren. Tijdens een uitgebreide controle wordt uw BMW gecheckt op 20 belangrijke punten, zo zorgen we ervoor dat u weer helemaal winterklaar bent. Om de winter goed te beginnen kost de BMW Wintercheck nu tijdelijk maar €50,-. Daarbij krijgt u nog een Wintergeschenk cadeau! Maak nu uw afspraak.

 

Winterwielen

GRIP OP DE KOU.

15% KORTING OP WINTERWIELSETS.

Zodra de temperatuur onder de 7° komt, bieden winterbanden al meer veiligheid dan zomerbanden. En dat is in Nederland al gauw 5 maanden per jaar. Maar met de juiste banden is er geen vuiltje aan de lucht. Profiteer nu tijdelijk van 15% korting bij aankoop van een nieuwe winterwielsets. 

COMFORTABEL OP SKIVAKANTIE.

NU 15% KORTING OP DAKBOXEN EN DAKDRAGERS.

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële BMW winteraccessoires zit u altijd goed. Ook voor extra bagageruimte, want de BMW dakdragers en dakboxen zijn nu met 15% voordeel verkrijgbaar. Neem nu contact op en ontdek het aanbod.

BMW dakbox

Ruitenwisserbladen

ALTIJD GOED ZICHT.

25% VOORDEEL OP RUITENWISSERBLADEN.

In plaats van pakken sneeuw bestaan de Nederlandse winters vaker uit bakken regen. Dus mogen goede ruitenwisserbladen niet ontbreken bij het winterklaar maken van uw BMW. Bij een BMW Wintercheck ontvangt u daarom nu 25% voordeel op nieuwe BMW ruitenwisserbladen.

De wintercheck-actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2021. De overige voordeelacties zijn geldig tot 28-02-2022.