Is uw BMW klaar voor de zomer?

BEKIJK HET HIER.

KLAAR VOOR EEN ROADTRIP.

slide

Zomercheck

Kom bij ons langs om uw auto te laten checken op de belangrijkste punten. Wij controleren de remmen, verlichting, accu, vloeistofniveaus, voorruit, ruitenwisserbladen en banden van uw BMW. Zo bent u helemaal klaar voor vertrek voor de zomer met uw BMW! De kosten van deze check bedragen € 50,- inclusief BTW. Mocht er uit de controle komen dat er extra werkzaamheden nodig zijn, dan krijgt u een heldere prijsopgave vooraf.

slide

Airco Service

Tijdens de airco service wordt de tempratuur van uw BMW gecontroleerd, de vloeistoffen bijgevuld en de koudemiddelen gerecycelt. Wij hebben hiervoor de juiste apparatuur en onze mensen zijn erkend om alle onderhouds-en eventueel reparatiewerkzaamheden aan een airco-installatie uit te voeren. Met de airco service van Kalfsbeek BMW kunt u koel de zomer in! 

slide

Fietsendrager

De inklapbare Fietsachterdrager Compact is licht en toch stabiel. Hij kan 60 kg aan. Dankzij de bedieningsmogelijkheid met één hand van het kogelkopsysteem is de achterdrager snel en veilig te monteren op de kogelkop en biedt daar plaats aan twee fietsen/e-bikes met een maximale asafstand van 130 cm.

ZOMER ONDERHOUDSSET.


De producten in de onderhoudsset zijn speciaal afgestemd op de reinigingsbehoeften in de zomer. De set omvat: 1 x velgenreiniger (500 ml) 1 x ruitsproeiervloeistof (1000 ml) 1 x insectenverwijderaar (500 ml). De veelzijdige en aantrekkelijke tas is gemaakt van tarpaulin, een bijzonder onderhoudsvriendelijk materiaal. 

Reinigen van uw BMW