Jubileumactie.

Gratis slipcursus bij aankoop van een BMW occasion.

Bekijk onze occasions

Kalfsbeek viert feest! Kalfsbeek startte op 1 augustus 1955 in Schiedam. Ons 65-jarig jubileum willen wij uiteraard met u vieren! Daarom is alleen in de maand augustus een BMW Occasion kopen nog nooit zo sportief geweest. Bij aanschaf van een gebruikte BMW ontvangt u namelijk een slipcursus voor 2 personen cadeau bij de BMW Driving Experience op Zandvoort. 

 

Hoe ziet de training eruit?

Emergency Stop.

De eerste reactie bij een onverwachtse situatie op de openbare weg is snelheid verminderen. Na afloop van deze oefening kunt u de auto veiliger en sneller tot stilstand brengen, ook bij een noodstop. Leer uw remweg beter in te schatten met verschillende snelheden en ervaar de werking van het ABS systeem. 

Bekijk occasions

Emergency Lane Change.

Een voorwerp valt vlak voor u op de weg. Er is geen tijd meer om te remmen. U zal op een hele korte ruimte moeten uitwijken zonder de controle over het voertuig te verliezen. Een hele spectaculaire oefening!

Bekijk occasions

Onder/ overstuur.

Op de gladde cirkel van de BMW Driving Experience krijgt u te maken met het stuurkarakter van de BMW. Dit karakter zal
bepalend zijn met welke slipsituatie u te maken kunt krijgen. Bij dit onderdeel leert u hoe deze voor en achterwielslips in een bocht veilig gecorrigeerd kunnen worden.

Bekijk occasions

Slalom.

Rijd zo snel mogelijk over een met pylonen uitgezet parcours in één van onze BMW Group modellen en zet een snelle tijd neer. De jury langs de kant is echter zeer kritisch, uw tegenstanders zullen zeker melden dat u een pylon heeft geraakt, dit leidt namelijk tot een straftijd. De drie snelste deelnemers worden gehuldigd en ontvangen een leuke prijs! 

Bekijk occasions