NU € 4.000 SUBSIDIE OP DE BMW I3.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al door wegenbelasting en bpm te schrappen. Bovenop deze voordelen is er nu de 'Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren' (SEPP). Op volledig elektrische auto's tot € 45.000 krijgt u nu € 4.000 subsidie. Deze subsidie kan vanaf 1 juli 2020 aangevraagd worden via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

SUBSIDIE.

Met de 'Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren' (SEPP) wordt het nu nog aantrekkelijker om als particulier een elektrische auto te gaan rijden. Koop bijvoorbeeld nu een BMW i3 Corporate Executive van € 42.411 en ontvang van de overheid € 4.000 terug. Deze subsidie kan vanaf 1 juli 2020 aangevraagd worden via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Neem contact op

PRIVATE LEASE.

Normaliter rijdt u de BMW i3 met Private Lease vanaf € 509 per maand. Met de subsidie die beschikbaar gesteld is door de overheid is het nu mogelijk om dit maandbedrag met € 83 te verlagen. Een nieuwe BMW i3 kost na aftrek van de subsidie slecht € 426 per maand. Waar neemt u uw nieuwe reisgenoot mee naartoe?

Offerte aanvragen

PRIVATE FINANCE.

Ook is het mogelijk om de subsidie van € 4.000 te ontvangen bij het afsluiten Private Lease overeenkomst voor de BMW i3. Bij een looptijd van 48 maanden betaalt u in plaats van € 432 per maand slechts € 349 per maand. Een voordeel van maar liefst € 83 per maand. Uiteraard is deze subsidie ook van toepassingen op andere looptijden. 

Ontdek onze voorraad
12 voertuigen
Let op: Geld lenen kost geld.

Voertuigoverzicht