Zakelijke markt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kalfsbeek Autolease

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het erom de balans te vinden tussen kostenbeheersing, omgeving en medewerkerstevredenheid. Geen gemakkelijke opgaaf. Dat geldt onverkort voor het samenstellen van een efficiënt en maatschappelijk verantwoord wagenpark. Het wagenpark vormt immers het visitekaartje van uw onderneming. De auto van de zaak moet zodoende niet alleen zakelijk zijn, maar ook een laag verbruik en daardoor een geringe emissie bieden. En dat is nog niet alles. De zakelijke gebruikte auto moet kwalitatief hoogwaardig en onder alle omstandigheden betrouwbaar zijn. De ideale zakenauto reduceert de kosten van uw wagenpark en is favoriet bij uw medewerkers. Door nu slim te beslissen kunt u besparen zonder in te leveren. Kalfsbeek biedt u graag de kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen – nu én in toekomst.

Het voortdurend succes van BMW en MINI in de leasemarkt is geen toeval. Het beste van twee werelden gebundeld in een krachtige oplossing voor leasing binnen MKB, dat is Kalfsbeek Autolease: de persoonlijke aandacht van uw regionale mobiliteitspartner gecombineerd met de daadkracht en professionaliteit van werelds grootste autoleasemaatschappij.

Meer informatie ontvangen over onze krachtige oplossing voor leasing binnen het MKB? Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op! Uiteraard kunt u ook direct  contact opnemen met Guus Wageveld (010 )4262846, onze Fleet Manager.